TAHO ŠPIJUN - Dubinska dijagnoza motora

Novi softver koji za nekoliko minuta nudi objektivnu sliku motornog vozila.

Zahvaljujući dubinskoj dijagnozi veoma je važan za: auto kuće, auto kupce, procenitelje, lizing kuće, renta kar agencije, kada se vraćaju vozila sa lizinga a nema garantnih knjižica, takođe je potrebno otkriti da li je korisnik putničkog ili teretnog vozila manipulisao sa kilometražom. Detektor koji putem ultrazvuka dijagnostikuje motor, menjač, alternator, servo pumpu, vodenu pumpu, turbo kompresor, alternator. Putem njihove dubinske dijagoze registruje rad i skeniranjem rada u jedinici vremena sa frekventnom ishabanošću motora odredjuje stanje motora da li odgovara po datoj predjenoj kilometrazi  i proveru da li su sve komponente iz iste ugradnje ili su već menjane.
 
Svemirska tehnologija koja radi za kupce polovnih motornih vozila.

Sa novim zakonima  EU želi da stane na put prodavcima koji prepravljaju kilometražu vozila. Pravi se  baza podataka vozila, tako da u svakom momentu kupac vozila može saznati kakvo je stanje vozila do datuma testiranja vozila, ako se nalazi u bazi. Preporučljivo je ako vozilo nije u bazi da se testira i tada se ima početna osnova kilometraže koja je približna sa napisanom ili odudara od kilometraže koja je navedena na km satu, a time se može i proveriti predjena km u odnosu na servisnu knjižicu, koliko je stvarno prošlo kilometara od poslednjeg servisa. 
Provera štiti svakog kupca od mogućih prevara sa kilometražom. Procenjuje se da minimum 1/3 vozila u EU imaju lažnu kilometražu, a taj problem je i u celom svetu gde prodavci vozila sa smanjenjem kilometraže postižu veću prodajnu cenu vozila. Prodavci koji su sigurni i garantuju kilometražu za vozilo sa potvrdom taho spijuna će mnogo lakše prodati svoje vozilo, a i kupac će pre kupiti vozilo sa potvrdom koja se ne moze lažirati jer originalni podaci su u bazi podataka.

U svakom slučaju je velika pomoć kupcu što bi nas narod rekao: da ne boli glava, da li jeste ili nije, ma nije, ma jeste, ma znam čoveka – poverenje ali proverite.
Taho spijun daje konkretne podatke od kojih se  dalje nastavlja odrzavati vozilo spram datog stanja.
Taho spijun vam otkriva skrivene nedostatke i nepravilnosti i prosvetljuje Vas sta vas od popravki u budućnosti očekuje.

© 2013 Delta D - Novi Sad. Sva prava zadržana.
Wednesday the 24th. Commission Junction Review. | free wordpress themes | magento themes
Copyright 2012

©